Management

Mesajul echipei manageriale

Pornim la drum cu sentimentul unei mari responsabilități față de această școală reprezentativă pentru învățământul sătmărean.

Dragi elevi,

E bine să fiți conștienți că eforturile noastre au ca obiectiv principal construirea unei cariere de succes pentru voi. Noi, dascălii, ne angajăm să vă îndrumăm pentru a stăpâni informația și pentru a conduce sistemul de valori în societate. Viitorilor elevi ai școlii le transmitem să aspire cu încredere la statutul de elev al Colegiului Național Mihai Eminescu, asigurându-le nu doar un program de învățare și educare, ci și unul destinat integrării cât mai facile în învățământul superior și apoi în domeniul de activitate profesională ales.

Stimați părinți,

Activitatea noastră are trei piloni de bază: elevii, profesorii și părinții elevilor. Interacțiunea cu dumneavoastră este o condiție esențială a reușitei școlare, a obținerii performanței. În acest sens, sperăm să fiți parteneri activi în programele educaționale ale școlii.

Dragi colegi,

Succesul carierei noastre se bazează pe reușitele elevilor noștri. Coeziunea acțiunilor, exigența, profesionalismul și dedicația față de profesia aleasă sunt apanajul dascălilor eminescieni. Vom fi în primul rând educatori, consilieri ai elevilor. O comunicare eficientă cu elevii rămâne o condiție esențială a motivării învățării, stimulându-le interesul pentru domeniile cunoașterii. Prin conduita noastră să oferim modele viabile pentru elevii Colegiului Național Mihai Eminescu.

Mulțumim echipei manageriale, care își încheie acum mandatul, condusă de domnul director, prof. Ioan Pop, pentru eforturile depuse în a menține Colegiul Național Mihai Eminescu ca unitate școlară de elită, simbol al învățământului preuniversitar sătmărean.

Sperăm într-o colaborare eficientă cu autoritățile locale și în susținerea celor care văd în educație cea mai de preț investiție.

Păstrarea tradiției și a valorilor eminesciene rămâne o datorie pentru noi toți.

Director, prof. Liviu Rotaru

Director adjunct, prof. Nicoleta Cherecheș

10 ianuarie 2017

Planul de dezvoltare instituțională

Raport anual de evaluare internă a calității