Olimpicii noștri 2016-2017

Colegiul Național ”Mihai Eminescu” promovează și susține excelența în educație. În acord cu aceste principii colectivul didactic al acestei școli urmărește aprecierea, popularizarea oricărei performanțe școlare, care contribuie la evidențierea comunității sătmărene la nivel național sau internațional.

Pornind de la aceste premise este instaurată tradiția, ca în fiecare an, în luna mai, să-i felicităm pe elevii care s-au remarcat la olimpiadele și concursurile naționale. În intervalul scurs din luna mai 2016 și până în prezent un număr de 81 de elevi au participat la olimpiade și concursuri naționale, unele și cu participare internațională. Aceștia s-au întors cu un bogat palmares de premii. Ne mândrim în egală măsură cu profesorii care i-au pregătit și care și-au dedicat un timp suplimentar generos pentru îndrumarea elevilor.

În prima etapă, în data de 4 mai 2017 am realizat tradiționala fotografie de grup a olimpicilor noștri și a profesorilor care i-au pregătit, urmată de o conferință de presă la care au participat olimpicii care au fost premiați de către Ministerul Educației Naționale. 

https://goo.gl/photos/RT2SiHw8TrysNBmH7

În a doua etapă va urma premierea olimpicilor cu ocazia zilei Colegiului, 12 mai 2017. Lista completă a participărilor și premiilor obținute este redată mai jos.

Felicitări tuturor !