Certificare limba engleză

EXAMENE CAMBRIDGE 2024

În urmă cu 10 ani Colegiul Național „Mihai Eminescu” a devenit centru de pregătire pentru examenele Cambridge, acestea fiind KET- nivel A2, PET- nivel B1, FCE- nivel B2, CAE- nivel C1 și CPE- nivel C2. De atunci, anual, aproximativ 200 de elevi susțin examenul de atestare lingvistică în colegiul nostru, astfel că doar un procent redus din totalul elevilor participă la examenul de competențe lingvistice din cadrul Examenului National de Bacalaureat.

Cambridge Assessment English este un departament al Universității Cambridge cu o experiență de peste 100 de ani în administrarea examenelor de limba engleză peste tot în lume. Certificatele Cambridge au recunoaștere internațională, fiind acceptate de peste 10.000 de instituții din întreaga lume și oferă o experiență plăcută pentru candidați, fiind, în același timp, un mod sigur de evaluare a competențelor lingvistice.

Prin atestarea ca centru de pregătire, Colegiul Național „Mihai Eminescu” oferă elevilor oportunitatea de a dobândi un certificat care să îi ajute la studii, în obținerea unui loc de muncă, respectiv dezvoltare profesională. 

septembrie 2023