Premiul I la concursul Tinerii spun NU discriminării

Ediția a doua a Concursului Internațional Tinerii spun NU discriminării!, organizat de Asociaţia Română pentru Dezvoltare Europeană Timișoara (ARDE) în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Arad, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Inspectoratul Școlar Județean Caras Severin, Inspectoratul Școlar Județean Mehedinţi, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Consiliul Județean Timiș, s-a desfășurat, la finele lunii noiembrie a acestui an, în Timișoara. În concurs au fost înscrise lucrări din trei țări și anume din Ungaria, din Serbia, respectiv din România. Lucrările au fost împărțite pe două secțiuni, Eseu și Fotografie.

Daria Pisaltu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare, a obținut locul I la Secțiunea Fotografie, coordonator fiind consilierul școlar  Varadi Cornelia Alina. Fotografia are titlul Societate. Festivitatea de premiere a avut loc vineri, 24 noiembrie a.c. în Sala mare de ședințe a Consiliului Județean Timiș.

Mai multe detalii cu referire la ediția din acest an a concursului se pot regăsi la adresa URL www.spuneNUdiscriminarii.worpress.com