Medalie de argint obținută de Luca Mureșan la concursul internațional de informatică InfO(1)CUP

Patru elevi ai Colegiului Național „Mihai Eminescu” Satu Mare și ai Centrului Județean de Excelență Satu Mare au participat la cea de a șaptea ediție a Concursului Internațional de Informatică InfO(1) CUP, desfășurată în 3 și 5 februarie 2023.

Competiția, organizată de Centrul Județean de Excelență Prahova, are scopul de a oferi tuturor elevilor şanse egale de a participa la o pregătire de performanţă în domeniul ştiinței informaticii și de a stimula pasiunea elevilor pentru acest domeniu.

Luca Valentin MUREȘAN (clasa a VII-a), Alexandru BRETAN (clasa a IX-a), Dragoș Mihai CORSUC (clasa a IX-a) și Luca Grigore VRAJA (clasa a IX-a)  au reprezentat cu onoare județul Satu Mare la această ediţie a Concursului Internaţional de Informatică „Info(1) Cup”.

În cadrul competiției, Luca Valentin MUREȘAN, elev în clasa a VII -a la Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare, a obținut medalie de ARGINT. Este un rezultat remarcabil care confirmă pasiunea sa pentru informatică și pentru științe exacte. Talentul, ambiția, tenacitatea și munca susținută au condus la îmbogățirea palmaresului său cu o medalie valoroasă.