”Bucuria de a dărui”-noiembrie 2023

”Bucuria de a dărui”

“Campania legumelor și a fructelor donate”, desfășurată în perioada 20-24 noiembrie 2023, s-a încheiat!

Eminescienii, nu numai au donat, ci au dăruit din suflet, aducând multă bucurie celor aflați în nevoie: familii sărmane, copii din centre de tip familial, mame și copii din centrul maternal, bunici, din centre de îngrijire, copii cu deficiențe. 

Elevii clasei a V-a, îndrumați de doamna diriginte Anca Andreescu,  au adus bucurie în sufletul persoanelor vârstince din Păulești.

“Plasa cu alimente”, dăruită celor de la “Asociația Eliezer”, a fost bogată.

Darurile făcute de voluntarii din clasa a VI-a, coordonați de doamna diriginte Ioana Iura, de cei din clasa a IX-a C, coordonați de doamna diriginte Ramona Istrate, de elevii clasei a IX-a D, îndrumați de  doamna  diriginte Eniko Hegeto, de  voluntarii clasei a X-a C și doamna diriginte Tunde Anițaș și voluntarii din clasele a XII-a A și F, coordonați de doamnele diriginte Mirabela Csirak și Mariana Molnar, vor ajunge la familiile nevoiașe din Vama și la tinerii din “Centrul Multifuncțional Eliezer”, din Micula.

Elevii clasei a X-a A, cu doamna diriginte Laura Groza, au donat fructe, legume și produse alimentare elevilor de la “Centrul pentru educație incluzivă”,  alături de elevii clasei a IX-a E și voluntarii conduși de părintele profesor Vasile Onea. Elevii voluntari din clasa a IX-a F au dăruit copiilor din centrul de tip familial “Felicia”.

Doamnele profesoare Ioana Surd și Mariana Brumboiu, alături de elevii clasei a IX-a A și voluntari din alte clase au vizitat Centrul “Lorena” și Centrul “Șansa”, aducând bucurie, speranța și daruri, constând în produse alimentare și nealimentare, fructe și legume, copiilor, mamelor și bunicilor.

Zilele generozității au început!!!