Cupa Luceafărul 2015

Articol de pe SATUMARESPORT:RO - 22.11.2015

EDIȚIA A XV A CUPEI LUCEAFĂRUL LA BASCHET MASCULIN A FOST CÂȘTIGATĂ DE POLONEZII DE LA V LICEUM OGOLNOKSZTLCACEGO RZESZOW/POLONIA.

Competiţia ce s-a disputat în sala mică a LPS a fost organizată de Colegiul Naţional Mihai Eminescu Satu Mare, la turneu au fost invitate echipele Colegiului Kolcsey Ferenc Satu Mare, Liceului Teologic Ham Janos Satu Mare şi echipa din oraşul înfrăţit de la V Liceum OGOLNOKSZTLCACEGO Rzeszow/Polonia.

În meciul decisiv jucat azi la prânz, polonezii s-au impus greu în fața echipei organizatoare, Colegiul Naţional Mihai Eminescu Satu Mare cu scorul de 60 - 58.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru ajutor și celor care s-au implicat în organizare. De asemenea le mulțumesc prietenilor din Polonia pentru că au răspuns invitației noastre și colegilor de la Kolcsy Ferenc și de la Ham Janos a spus la final prof.dr. Gheorghe Popdan, organizatorul şi antrenorul echipei de la C.N. Mihai Eminescu.

Acesta a amintit că echipelor de la liceele din Satu Mare le era greu să le țină piept polonezilor.

Elevii de la liceul din Rzsezow care au venit la noi, au 16 ore de educaţie fizică pe săptămână iar noi doar una. De condiții de pregătire nu mai vorbim. Noi nu avem posibilitatea de a ne antrena într-o sală normală de baschet, a noastră de la colegiu e mult mai mică. Importată a fost însă mișcarea, socializarea și prieteniile care s-au legat în aceste zile între jucători . Mulţumesc Consiliului Judeţean Satu Mare, personal domnului preşedinte, prof. Adrian Ştef pentru ajutorul acordat, a mai adăugat Gheorghe Popdan.

CLASAMENT FINAL

1.Liceum OGOLNOKSZTLCACEGO Rzeszow

2. Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare

3. Colegiul Kolcey Ferenc Satu Mare Satu Mare

4. Liceul Teologic Ham Janos

Echipa CNME: Manuel Mărginean, Paul Preda, Raul Neamț, George Oneț, Antoniu Bonea, Raul Lung, Răzvan Struc, Rareș Cioroga, Răzvan Mocan – căpitanul echipei, Horea Popdan, Andrei Sântoma, Aron Ștețiu.

GALERIE FOTO și VIDEO