Seminar în cadrul proiectului ”Oprește intimidarea”

Seminar de formare

 

Joi, 8 februarie 2018, la Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare s-a desfășurat seminarul de formare organizat în cadrul proiectului OPREŞTE INTIMIDAREA / DELETE BULLYING de către Asociaţia de părinţi a elevilor de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu Satu Mare în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Satu Mare şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare.

Proiectul este finanţat de Rotary Club Satu Mare în cadrul programului „Rotary sprijină inițiative locale pentru Satu Mare”.

La seminar au fost prezente cadre didactice de la Colegiul Național Mihai Eminescu, instituție care este beneficiarul proiectului OPREŞTE INTIMIDAREA / DELETE BULLYING.

Activitatea a fost susținută de doamna prof. Aurelia Havrincea, consilier psiholog la Centrului Judeţean de Asistenţă psihopedagogică Satu Mare, de doamna prof. Cornelia Varadi, consilier psiholog la Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare și de doamna inspector principal Liviana Chiorean de la Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, Compartimentul Prevenire.

https://photos.app.goo.gl/wxxLM7kLJdTkCfg52