Participarea echipei de robotică BRobo-Team la evenimentul Bolts and Speed

Echipa de robotica BRobo-Team a participat la evenimentul Bolts and Speed, o competiție de DRAG RACING, RALLY și OFF-ROAD, desfășurata la Sala Polivalentă din Bistrița și organizata de echipa de robotică a Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, Bolts&Gears.

Este o competiție după modelul First Tech Challenge, unde echipe de robotică din diferite orașe ale țării intră în concurs cu roboții făcuți în totalitate de ei. Acest lucru implica: calcule, proiectare, programare, design, ansamblare mecanică, proiectare - imprimare 3D și electronică. 

La acest proiect au participat:

Sas David, Caracioni Octavian, Gorgan Matei, Rus-Vid Medeea  de la Colegiul National “Mihai Eminescu” SM, Chivari Adrian de la Colegiul National “Doamna Stanca” SM si Dumitran Demian, Marian Damian de la Liceul Tehnologic “Ion I.C. Brătianu” SM. Profesor coordonator  a fost Jurge Horea de la Colegiul National “Mihai Eminescu” Satu Mare. 

Chiar și în vacanță, elevii s-au dedicat pasiunii pentru robotică, iar munca acestora, determinarea și implicarea pentru a construi și face funcțional robotul-mașină(Bucșă) le-a fost apreciată și răsplătită! 

Au câștigat locul II la categoria OFF-ROAD!

Felicităm organizatorii, Bolts&Gears, pentru oportunitatea de a promova principiile FTC și valorificarea abilităților educației STEM.