Recunoașterea performanțelor internaționale

19 decembrie 2017

Ministrul Educaţiei Naționale, Liviu Marian Pop, a participat la festivitatea de premiere a olimpicilor români care s-au remarcat în anul 2017 la concursurile internaţionale pe discipline școlare.

Cu acest prilej, Ministerul Educației Naționale a premiat cei 168 de elevi câştigători a 228 de distincţii (3 premii I absolute, 61 de medalii de aur și premii I, 77 de medalii de argint și premii II, 60 de medalii de bronz și premii III şi 27 de menţiuni) la olimpiadele internaţionale sau regionale pe discipline (juniori şi seniori). În același timp au fost premiate cadrele didactice care i-au pregătit (203), precum şi şcolile din care provin laureaţii (89).

Printre distincțiile acordate se numără și o diplomă de onoare primită de eleva clasei a X-a D, Silvia Maria Ruba, pentru premiul III, obținut la Olimpiada internațională de lectură, în toamna acestui an. Alături de ea a primit o diplomă de onoare profesoara care a îndrumat-o, Dorina Ziman. Școala noastră a fost și ea premiată pentru această performanță. Toate diplomele au fost însoțite și de premii în bani.

https://photos.app.goo.gl/iOdcx8CuJZNCKXOg1