Festivitate de premiere a concursului

”Copacul încrederii”

Începând din anul 2020, Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare, prin programul Școala Încrederii s-a angajat într-un proces amplu de transformare și îmbunătățire a culturii organizaționale. Vreme de 5 ani, Asociația Wellbeing Institute din Cluj Napoca oferă cursuri de formare pentru întregul personal din școală, mentorat și coaching pentru implementarea paradigmelor și practicilor eficace prin procesul Leader in Me.

     Dacă primul an de intervenție a pus accentul pe cursuri de formare (Cele 7 Deprinderi ale persoanelor eficace, Practica Stării de Bine), anul al doilea a însemnat, până acum, formarea Echipei Far (echipa Încrederii la nivelul profesorilor), cursuri de managementul clasei, predare a practicilor eficace în ore de consiliere, organizarea de campanii (donație de carte pentru Asociația STEA, Zilele Generozității, grupul profesorilor colindători la Târgul de Crăciun din școală, plantare de brazi, Ziua ursului), activități de leadership (participarea la cursurile din Summitul Încrederii, workshop-uri și sesiuni de coaching cu facilitatorii de la Cluj).

     Procesul de branding al Echipei Far a prilejuit organizarea concursului Copacul Încrederii, în luna Noiembrie 2021. Dintre creațiile elevilor noștri au fost selectate cele mai interesante lucrări și, în urma unui proces îndelungat de deliberare, a fost votat desenul care va deveni baza logo-ului Echipei Far.

     Cu bucurie, anunțăm că Marți, 22 Februarie 2022, orele 13, s-a desfășurat Festivitatea de Premiere pentru elevii ale căror lucrări au fost cuprinse în Expoziția din perioada noiembrie – decembrie 2021.

      Palmaresul este următorul:

      Rusu Karina Ariana (clasa a X-a C) – Premiul I, desenul care devine Copacul reprezentativ pentru Echipa Far CNME;

      Buzilă Andreea (XC) și Sabău Lorena (XF) – Premiul II;

      Glodan Gabriela (XF) și Silaghi Adela (IXD) – Premiul III.

Au fost acordate peste 30 de Mențiuni Speciale elevilor care au avut lucrări în Expoziție.

Echipa Far mulțumește eminescienilor pro activi care, prin oferta lor creativă și bogată, au făcut dificilă misiunea juriului.

      În perioada următoare, se dorește constituirea Echipei Încrederii la nivelul elevilor și participarea claselor de leadership la marcarea Zilei Încrederii (13 Mai). Vor fi continuate demersurile pentru schimbarea mediului fizic în spiritul Leader in Me.

Desenul câștigător